Nieuws

Mis niks van de Petit Bazaar gekte en kom hier af en toe een keertje piepen

Nog beter: schrijf gewoon in op onze Nieuwsbrief

 

Petit Bazaar nodigt uit: First choice shopping op 29 juni 2014

Petit Bazaar 'first choice' shopping op 29 juni 2014

Petit Bazaar stelt voor: de eerste editie van Petit Bazaars 'First Choice' Shopping!

Een gloednieuw concept waarbij we jullie, onze bezoekers, klanten, het privilege willen geven van te shoppen met '1ste keuze' nog VOOR de zomer-solden.

Maak kennis met een - kleine maar fijne - selectie van een 20 tal standhouders die speciaal voor jou kinderkledij, dameskledij, schoentjes en accessoires aanbieden met leuke stapelkortingen!

DE kans om die leuke zomeroutfits te scoren zonder dat je er voor in de drukte van de solden alle winkeltjes of websites voor dient af te struinen, Petit Bazaar verzamelt ze voor je op één locatie.

Ga in stijl de zomer in en shop met 1ste keuze!

Van harte welkom in Gentbrugge DC op 29 juni 2014.

 

Whoop Whoop

Petit Bazaar is aan zijn 11de editie toe.
Onze 11de editie vol shoppingplezier voor groot en klein staat volledig in het teken van de lente; nieuwe collecties, nieuwe merkjes, veel nieuwe shops die deelnemen, het zal spetteren! Zet alvast nu een groot kruis in je agenda op zaterdag 22 maart en zondag 23 maart.

Petit Bazaar zou Petit Bazaar niet zijn als we voor jullie niks extras in petto zouden hebben! Daarom werken we volop aan leuke extra animatie, de komende weken kom je het allemaal te weten! Voor een plaatsje op de eerste rij kan je ons volgen op Facebook, garantie dat je niks mist!

EN der is nog meer! Wat dacht je van een V.I.P. arrangement? Smoking en gala kledij niet toegelaten, maar wel extra verwend worden! Dat klinkt fijn he!

Petit Bazaar zal - uiteraard in samenwerking met een aantal van onze superfantastische standhouders - 4 mensen onthalen op zijn V.I.P.'s .

Een persoonlijke ontvangst met een warme welkom, een klein leuke attentie, een leuke foto, een hapje en een drankje EN ... een shoptegoed twv 225euro!! Daar kan je bij 9 verschillende standen als eens goed 'loos gaan' :) :) . Jajaja, Petit Bazaar doet het weer en schenkt dus 900euro shoptegoed, verdeelt over 4 Very Important Petitbazaargangers.

Dit shoptegoed wordt je geschonken door : Lillefant, Cirkeltje, Kersenpitje, Woodho, Labelstudio, Papagena, Vintagecowboys, Gigi en Petit Bazaars Boetiek.

Wil je graag onze V.I.P. zijn? Wel, dan maak je als volgt kans om één van die vier V.I.P.'s te worden:

-word fan van onze Facebookpagina

-deel onze Petit Bazaar V.I.P. foto ( doe dit 'openbaar', let op je instelling! , anders kunnen wij niet zien dat je deze effectief gedeeld hebt!)

-en als controle schrijf je je in op onze V.I.P. nieuwsbrief

Like, Share and care! We do CARE!

De actie loopt tot en met 15/03, op maandag 17/03 maken we de 4 winnaars bekend. Deze worden dan gecontacteerd via e-mail om het uur van aankomst op Petit Bazaar op 22&23 maart 2014 af te spreken en het V.I.P.arrangement in ontvangst te nemen.

Whoot Whoot!!
Zijn jullie er klaar voor?
En de winnaars zijn....... *tromgeroffel*
-Dorien Van der Vorst
-Kim Vercoutere
-Bieke Devreker
-Sven Posse
Proficiat! Jullie 4 zijn de winnnaars van ons V.I.P. arrangement en winnen maar liefst 225euro shoptegoed.
Jullie zullen een mailtje krijgen voor de verdere afspraken.
We willen jullie alvast héél erg welkom heten op Petit Bazaar!