Verzending en levering

Petit Bazaar werkt samen met BPost. Bpost verzorgt met de grootste zorgvuldigheid onze pakjes en bezorgt deze netjes bij jullie thuis of op kantoor.

Verzending is gratis bij aankopen boven 35euro voor BE.

Tarieven BE:

-2.5euro voor postpunten en postautomaten, 3euro voor levering thuis of op kantoor

-gratis verzending vanaf 35euro

Tarieven NL

-6.5euro

-gratis verzending vanaf 75euro

Zodra je bestelling en betaling ontvangen is, wordt je bestelling verzendklaar gemaakt. Bestel en betaal je op werkdagen voor 14u dan streven we ernaar je pakje nog diezelfde werkdag te verzenden.

Een correcte en verzorgde levering staat bij ons voorop. Bestel je voor 14u dan wordt je pakje de volgende werkdag bezorgd, bestel je na 14u dan mag je er op rekenen dat je pakje de volgende werkdag verzonden wordt. De gemiddelde levertijd voor BE is 1 werkdag, voor NL zijn dit 2-3 werkdagen. Bvb, woon je in BE en bestel je maandag om 12u dan krijg je, je pakje dinsdag geleverd. Woon je in NL en bestel je maandag om 12u dan krijg je, je pakje woensdag (of donderdag) geleverd. Het staat je vrij om je bestelling te laten leveren op je thuisadres, bij iemand anders ( als je bvb gebruikt maakt van onze cadeauservice) of op kantoor. Ben je niet thuis als je bestelling op je gekozen adres aangeboden wordt, dan laat de koerier een vignet na bij je. Op dat vignet vind je terug waar en vanaf wanneer je bestelling zich in het meest nabije postpunt bevind. Op de achterzijde vind je ook de contactgegevens op een 2de aanbieding aan te vragen.

  NIEUWTJES INFORMATIE PETITBAZAAR.BE
  Nieuwe artikelen Bestellen Contact
  Nieuws Betalen Wie zijn we
  We zijn verhuisd! Levering De Beurs - Petit Bazaar
  Je klantenkaart Ruilen of retourneren Onze winkel
  Geboortelijst Algemene voorwaarden Pinterest
  Home sales FAQ Instagram
  Privaat Shoppen? Pakjesservice Facebook
 
 
© 2009-2018 Petit Bazaar All Rights Reserved.

free hit counter

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren