Stoffen mondmaskers

Stoffen mondmaskers

Hier kan je de mondmaskers vinden die momenteel in stock zijn en dus direct te bestellen!

Deze stoffen mondmaskers zijn handmade with love, en dit in Belgie, meer bepaald in mijn eigen huiskamer, door mezelf. Geen sweatshop toestanden, geen massaproductie, je zal wel eens iemand tegenkomen met een gelijkaardig stoffen mondmasker maar ze zijn allen met zorg en persoonlijk gemaakt! Dit betekent ook dat ik geen machine ben en dat je op je persoonlijke bestelling een beetje moet wachten :)

Een stoffen mondmasker is geen persoonlijk beschermingsmiddel zoals een FFP2. De belangrijkste regelgevingen in social distance zijn en blijven : was je handen, na elk mogelijk contact met zeep en warm water gedurende 40 seconden of gebruik een handgel met minstens 60% ethanol. Hou afstand, 1.5m, verplaats je niet onnodig en als je ziek bent, 'blijf in uw kot'. Waar is een stoffen mondmasker dan nuttig? Het is nuttig als zoveel mogelijk mensen dit gaan gebruiken, jij beschermt hen en zij beschermen jou! Het is nuttig als je geen afstand kan bewaren; op het openbaar vervoer (verplicht), op school, in de warenhuizen, bij alle activiteiten waar 1.5m afstand houden moeilijk is. Het is nuttig als je plaatsten bezoekt met kwetsbare mensen, denk maar aan een ziekenhuis bijvoorbeeld.

En wat houden die dan tegen? Ze houden de druppels tegen die jij verspreid, mits correct dragen uiteraard! En hoeveel houdt dit ongeveer tegen? Een 75% in onze uitvoeringen. Onze stoffen mondmaskers worden gemaakt van dubbel gelaagd mid weight katoen, in al onze maskers zit een verstelbare neusbrug, je kan het masker bovenaan dus perfect vormen naar de vorm van je gezicht, een pluspunt voor brildragers want anders zit je met een aangedampte bril in no time. Volledig afgesloten dus bovenaan, ook onderaan net op de kinrand of net onder de kinrand. Mond en neus zijn volledig bedekt zoals het hoort. De linten zijn voldoende lang om het masker bovenaan ofwel op je kruin te knopen ofwel op je achterhoofd, dit is iets dat voor iedereen anders is, je merkt snel wat het beste knooppunt is voor jou. De onderste linten dien je te knopen in de nek, niet te strak maar wel strak genoeg. Op deze manier is de zone mond, neus helemaal mooi afgeschermd, hangt je masker niet los en hoef je dus er ook niet meer aan te komen. Ook dit is een zeer belangrijke regel in het dragen van een stoffen mondmasker. Voor je het gaat dragen was je je handen, je neemt het masker aan de linten, maakt de bovenste linten vast, positioneer de neusbrug, controleer, knoop de onderste linten, controleer nog eens en vanaf dan, vanaf dan blijf je van je mondmasker af! Dit tot je terug thuis bent in je veilige omgeving en dan je handen gewassen hebt, dan kan je je stoffen mondmasker veilig terug afzetten.

Voor al uw andere stoffen mondmaskers in maten van 2-100j gepersonaliseerd in de print van uw keuze vragen we je te mailen naar info@petitbazaar.be of ons via Facebook een bericht te sturen. De levertijd bedraagt momenteel maar een paar werkdagen!

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
WAT DOEN WE VOOR JOU HULP NODIG BLIJF OP DE HOOGTE PETITBAZAAR.BE
Pakjesservice Bestellen Nieuwe artikelen Contact
 Shop 'n Go Betalen Nieuws Wie zijn we
Je klantenkaart Levering   Algemene voorwaarden
Privaat Shoppen? Ruilen of retourneren   Onze winkel
Geboortelijst FAQ  
Facebook Mail ons Instagram
betaalmogelijkheden en verzending
 
© 2009-2021 Petit Bazaar All Rights Reserved.