Yes, onze regering heeft zonet beslist dat de winkels terug open mogen, en hoera dit is op onze gewone eerste dag van de week! Vanaf dinsdag 2 december zijn jullie dus terug welkom, 1 op 1 shopping in een veilige omgeving.

Veiligheid staat voorop, we willen jullie vragen alleen te komen shoppen of in gezelschap van je kind uiteraard ( die kan niet alleen shoppen) of in gezelschap van een hulpbehoevende.

1 op 1 shopping: draag je mondmasker, ontsmet je handen bij het binnenkomen aan onze dispenser, doe dit ook nog eens bij het buitengaan. Ik zorg voor voldoende verse luchttoevoer en hou afstand van je, ook met mondmasker. Zie je dat er reeds 2 mensen binnen zijn in de winkel, wacht dan even buiten in ons portiekje of op de aangeduide plaatsen in de straat. Een stormloop verwachten wij niet - wij zijn de Primart niet waar! - en zien het graag veilig gebeuren.

Los van deze hoopvolle tijd willen we jullie graag laten weten dat we ook de komende periode voor de volle 300% gaan inzetten op online shoppen. Shop je liever online, past live shoppen niet, is er toch een zekere angst, echt no worries lieve klanten!

Maar naast gewoon online shoppen kan je mij mailen voor advies (mail, DM via Instagram, PB via Facebook, het kan allemaal - Ik help jullie graag!)

Je kan blijvend gebruik maken van de optie 'Pick Up' bij de leveropties.

Je kiest voor pick up, je betaald online of via overschrijving. Na het ontvangen van je orderbon contacteer ik je via mail om een passende afspraak te maken voor de Pick Up.

Je pakje ophalen kan tijdens de openingsuren maar het is handig dat we elkaar even vooraf horen. Ik mail je na je order.

Omdat we je absoluut een identieke service willen bieden als in de shop, kan je ook tijdens het afrekenen aanvinken dat je de Kadoservice verkiest. Dan pak ik je bestelling netjes voor je in, in het boodschappen vak kan je duiden wat je samen ingepakt wil zien. Je kan ook een boodschap doorgeven voor de ontvanger, dan schrijf ik dat voor je op het kaartje. Wil je deze optie en gewoon je pakje thuis ontvangen? Dat kan eveneens, dan kies je voor de leveroptie, thuislevering.

 

WAT DOEN WE VOOR JOU HULP NODIG BLIJF OP DE HOOGTE PETITBAZAAR.BE
Pakjesservice Bestellen Nieuwe artikelen Contact
 Shop 'n Go Betalen Nieuws Wie zijn we
Je klantenkaart Levering  We zijn verhuisd! Algemene voorwaarden
Privaat Shoppen? Ruilen of retourneren   Onze winkel
Geboortelijst FAQ  
Facebook Mail ons Instagram
betaalmogelijkheden en verzending
 
© 2009-2020 Petit Bazaar All Rights Reserved.