Ruilen en retourneren

Kom je na ontvangst van je bestelling tot de conclusie dat je bestelde artikelen niet zijn wat je gedacht had; te groot, te klein, ... Dan kan je deze retouren en ruilen. Dit eveneens mocht je een fabrieksfout of dergelijke

opmerken. Als consument kan je gebruik maken van het "herroepingsrecht"

"De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst."

Wil je, je bestelling ruilen of retourneren stuur ons dan een mailtje met je bestelnummer en de mededeling dat je wilt ruilen of retourneren, al dan niet vergezeld van de reden.

Je krijgt van ons een bevestiging en kan dan overgaan tot het terugsturen van de artikelen.

Je bestelling dient ongeschonden; ongedragen en in de originele staat teruggestuurd te worden. Dit zorgvuldig verpakt en voorzien van voldoende frankering. De kosten het risico van het terugsturen zijn voor de koper. Na ontvangst van je retour zullen we controleren of de artikelen volledig en in originele staat zijn. Daarna ontvang je binnen de 30 dagen het retourbedrag van je artikelen op je rekening. De retour moet ons bereiken binnen de 14 kalenderdagen. Enkel dan en na controle kan overgegaan worden tot terugbetaling.

Stuur je retour naar:

VOF Petit Bazaars Boetiek

Koningin Elisabethlaan 34

9000 Gent

richt je retourmelding naar info@petitbazaar.be

WAT DOEN WE VOOR JOU HULP NODIG BLIJF OP DE HOOGTE PETITBAZAAR.BE
  Bestellen   Contact
  Betalen    
  Levering   Algemene voorwaarden
  Ruilen of retourneren    
  FAQ  
Facebook Mail ons Instagram
betaalmogelijkheden en verzending
 
© 2009-2021 Petit Bazaar All Rights Reserved.